Dasar Privasi

Privasi Anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi kami yang merangkumi penggunaan dan perlindungan sebarang maklumat yang dikemukakan oleh pelawat.
Jika anda memilih untuk berurus niaga menggunakan laman web kami atau menghantar e-mel yang menyediakan data yang dapat dikenal pasti secara peribadi, data ini mungkin dikongsi jika diperlukan dengan agensi-agensi Kerajaan yang lain untuk melayani anda dengan cara yang paling berkesan dan berkesan. Satu contoh mungkin dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan peningkatan kepada agensi Kerajaan yang lain.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mengandungi pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai ke laman web kami dan anda harus sedar bahawa laman web lain yang dipautkan oleh laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berlainan dan kami mengesyorkan anda membaca dan memahami pernyataan privasi setiap laman web.

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini berubah dalam apa jua cara, ia akan dikemas kini di halaman ini. Mengulas semula laman ini dengan kerap memastikan anda dikemas kini mengenai maklumat yang dikumpulkan, bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan apa jua pun, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.