Peluang Kerjaya

Permohonan daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan / sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Persekutuan / Perkhidmatan Awam Negeri / Badan Berkanun / Pihak Berkuasa Tempatan adalah dipelawa untuk mengisi jawatan di Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) secara TETAP / KONTRAK seperti berikut:

Posisi
Bahagian
Pengarah, Gred E54
Bahagian Perancangan Strategik & Hubungan Antarabangsa
Ketua Bahagian, Gred E48
Bahagian Komunikasi dan Advokasi
Ketua Bahagian, Gred E48
Bahagian Undang - Undang
Ketua Penolong Pengarah Gred E48
Bahagian Penyiasatan & Penguatkuasaan
Pegawai Ehwal Ekonomi, Gred44
Unit Perniagaan & Ekonomi
Pembantu Tadbir, Gred N19
Bahagian Khidmat Pengurusan
Pembantu Operasi, Gred N11
Bahagian Khidmat Pengurusan

Cara Memohon

Untuk maklumat lanjut , calon-calon yang berminat boleh memuat turun dan melengkapkan Borang Permohonan Jawatan diperolehi dari laman web MyCC di www.mycc.gov.my. Sila hantar resume terperinci yang menggariskan kerjaya, borang permohonan kerja dengan gambar berukuran pasport dan e-mel kepada [email protected] atau diposkan ke alamat di bawah:

SYARAT – SYARAT UMUM

  1. Warganegara Malaysia;
  2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
  3. Memiliki kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia / Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf dengannya oleh Kerajaan.

Calon-calon yang berminat boleh memuat turun dan melengkapkan Borang Permohonan Jawatan. Sila hantar resume terperinci yang menggariskan kerjaya, borang permohonan kerja dengan gambar berukuran pasport dan e-mel kepada [email protected] atau diposkan ke alamat di bawah:

Suruhanjaya Persaingan Malaysia

Level 15, Menara SSM @Sentral,
7 Jalan Stesen Sentral 5,
Kuala Lumpur Sentral,
50623 Kuala Lumpur, Malaysia.